Imate veliko izmeta pri izrezu ivernih plošč? Bi radi izboljšali delovni proces, pa ne veste kako? Imate ponovno reklamacijo zaradi slabe komunikacije med zaposlenimi in posledično napačnega odtenka dostavljenega pohištva?

Imate mizarsko delavnico in ste vsak mesec presenečeni nad visokimi stroški porabe materiala, stroški dela? Veste, da je nekaj potrebno spremeniti v vašem proizvodnem procesu, vendar ne veste točno kaj. Včasih zaposleni, ki so vpeti v proizvodni proces ne opazijo oz. niso dovolj motivirani za spremembe. Potrebujete zunanjega opazovalca, ki bo hitro videl, kje so problemi in predlagal rešitve.

Vemo kakšni so stroški v mizarski delavnici, poznamo vse procese proizvodnje in lahko vam pomagamo pri znižanju le-teh in optimizaciji delovnega procesa.

Pomagamo vam privarčevati čas in denar. Zagotavljamo vam izboljšanje delovnega procesa tako v proizvodnji kot tudi na montaži. Ozaveščamo delavce o skritih stroških delavnice in kako prihraniti z racionalno porabo materiala.

Nudimo vam svetovanje pri:

  • optimizaciji in racionalizaciji dela v mizarski delavnici: pridemo v vašo delavnico, spremljamo proces dela, urejenost delavnice in na koncu podamo predloge za izboljšanje in kako jih izvajati.
  • optimizaciji in racionalizaciji dela na montažah: z vami gremo na montaže, kjer vam lahko pokažemo kaj vse lahko stori en sam delavec na montaži in kako hitro in kakovostno lahko zmontira pohištvo.
  • usposabljanju oz. treniranju vaših zaposlenih: v vaših zaposlenih se skriva potencial, ki ga pomagamo odkriti. Zaposelni imajo drugačno miselnost kot vi, so le vaši zaposleni, ne vedo kakšno škodo povzročijo podjetju in s tem posledično tudi sebi, ko npr. napačno odrežejo določeno iverno ploščo. Ozaveščamo zaposlene o skritih stroških mizarske delavnice.

Izpolnite kontaktni obrazec ali nam pišite na info@brunoverro.com.